• Proefveld
  • test opstelling 1 lager generatoren_
1/2
Proefveld
test opstelling 1 lager generatoren_

Modernisering Proefveld Bakker Repair + Services

25 november 2014

Het Proefveld van Bakker Repair + Services is vernieuwd. We hebben onder andere de testopstelling voor 1 lager generatoren opnieuw opgesteld. Het doel hiervan was om de beproevingscapaciteit te verhogen en de afdeling tegelijkertijd te moderniseren.

In 2014 is er gestart met de modernisering van het Proefveld van Bakker Repair + Services. Het doel hiervan was om de beproevingscapaciteit te verhogen en de afdeling tegelijkertijd te moderniseren.

Een van de belangrijkste aspecten van de vernieuwing van het Proefveld was het toevoegen van een testopstelling voor 1 lager generatoren. Michael Gerdessen, manager van het Proefveld vertelt: “ De afgelopen periode is de vraag naar het testen van 1 lager generatoren enorm gestegen. De nieuwe testopstelling, die speciaal ontwikkeld is voor het testen van 1 lager generatoren, stelt ons in staat om dit type machine veel sneller te beproeven doordat de insteltijd flink is gereduceerd.”

Naast het uitbreiden van de beproevingscapaciteit zijn er nieuwe geluidswerende wanden geplaatst en is er een nieuwe ontvangstruimte voor klanten gecreëerd. De ontvangstruimte biedt uitstekend uitzicht op de testopstelling en is voorzien van comfortabele werkplekken inclusief toegang tot het WIFI netwerk.

nieuws afbeelding Revisie onderwater pomp motoren met een gewicht van 24 ton per stuk.
20 november 2014

Met een gewicht van 24 ton per stuk zijn ze nog ver onder ons maximale hijsvermogen van 100 ton. Desondanks zijn...