Bakker Repair + Services biedt wereldwijd diensten aan voor elektromotoren, generatoren en transformatoren. Wij waken over de beschikbaarheid en betrouwbaarheid van de machines die het moderne leven mogelijk maken en houden zo de wereld in beweging.

logo bakker

Over Bakker Repair + Services

Wij waken over de bedrijfszekerheid van de machines die het moderne leven voor ons allemaal mogelijk maken en zetten zo de wereld in beweging.

Visie en missie

Bakker Repair + Services houdt de wereld in beweging.

Certificering

/web/mod_files/certification_image/small/qualitysyscert-iso9001-col.png /web/mod_files/certification_image/small/safetysyscert-iso45001-col.png /web/mod_files/certification_image/small/iecex03.jpg /web/mod_files/certification_image/small/vibration-analysis.jpg /web/mod_files/certification_image/small/easalogo-mbr-lr-m.jpg

Onze partners

Cummins

Bakker Repair + Services is door Cummins aangesteld als onderzoek, service en reparatie station voor Stamford en AvK generatoren in Nederland.

Indar

Bakker Repair + Services is door Indar aangesteld als onderzoek, service en reparatie station voor Indar elektromotoren en generatoren in Nederland.

ABB

Bakker Repair + Services is door ABB aangesteld als service station voor onderhoud en reparatie van ABB elektromotoren en generatoren.

AEM Service partner

Bakker Repair + Services is aangesteld als een onderzoek, service en reparatie station voor elektromotoren en generatoren van AEM.

Wij bieden wereldwijd onderhoud en service aan elektromotoren en generatoren en waken daarmee over de bedrijfszekerheid van de machines die de wereld in beweging brengen.

Neem contact op