Referentie

Deep Maintenance Programma

Bakker Repair + Services heeft van het NATO Support Agency een certificaat ontvangen voor de succesvolle uitvoering van het deep maintenance programma aan de Patriot Missile Launcher Aggregaten. 

Vragen over deze referentie?
Neem contact op met
foto Mark van den Berg
Mark van den Berg
Manager Bedrijfsbureau
stuur een e-mail
1/1
De NSPA is erg tevreden over de inzet die Bakker Repair + Services.

Bakker Repair + Services heeft gedurende 9 maanden het deep maintenance programma van de 15kW Patriot Missile Launcher Aggregaten (PMLA) 35 aggregaten succesvol in batches uitgevoerd. Bij aanvang van het project hebben de NSPA (NATO Support Agency) en Bakker Repair + Services de werkzaamheden die worden uitgevoerd bij een standaardrevisie in  nauw overleg gedefinieerd. Deze werkzaamheden zijn aangevuld met werkzaamheden die naar voren kwamen tijdens de inname inspectie die op iedere aggregaat is uitgevoerd. Tijdens deze inspectie werd de status van zowel de generator en de diesel elektrisch en werktuigbouwkundig vastgesteld. 

Voor de uitvoering van het onderhoud aan de diesels van de aggregaten heeft Bakker Repair + Services samengewerkt met Man Rollo, Eén van de zusterbedrijven binnen de Pon Power Group gespecialiseerd in dieselsmotoren. De inzet van onze collega's van Man Rollo heeft mede bijgedragen aan het succes van het project. De NSPA is erg tevreden over de inzet die Bakker Repair + Services heeft getoond om het gehele project exact volgens schema te laten verlopen. Dit heeft er mede voor gezorgd dat er voldoende aggregaten beschikbaar waren om de beschikbaarheid van het Patriot Missile Launcher systeem te garanderen tijdens een lopende NATO missie.

Uitgevoerde werkzaamheden

  • Inname inspectie
  • Groot onderhoud
  • Afname
     

Machinetype: 15kW Patriot Missile Launcher Aggregaten
Aantal: 35 stuks
Doorlooptijd: 9 maanden

Benieuwd naar onze ervaring?

Maak direct een afspraak Of bel 0184 41 05 55

Meer referenties