Header afbeelding

Over Bakker Repair + Services

Vanuit Sliedrecht verlenen wij diensten aan maritieme, offshore, rail en industriële installaties in binnen- en buitenland.

Zusterorganisaties

Sinds de oprichting in 1975 is Bakker Repair + Services uitgegroeid tot een internationale partner op het gebied van onderhoud aan elektromotoren, generatoren en transformatoren. Sinds 2012 behoort Bakker Repair + Services samen met de zusterorganisaties Bakker Sliedrecht, Bakker Marine en Verhoef Elektrotechniek tot de Pon Power Groep.

Bakker Marine

Bakker Marine verzorgt in China de complete range van elektrische systemen voor heavy duty maritieme toepassingen: zowel energievoorziening, schakelborden, voortstuwingssystemen als een geavanceerd automatiserings-, alarm- en monitoringsysteem.

Kwaliteit, veiligheid, gezondheid en milieu

Bakker Repair + Services streeft samen met haar zusterorganisaties Bakker Sliedrecht, Bakker Marine en Verhoef Elektrotechniek naar een veilige werkomgeving, continuïteit en een gezond rendement. Kwaliteit, ARBO en het Milieu vormen de peilers van ons beleid.

Bakker Sliedrecht

Bakker Sliedrecht biedt totaaloplossingen op het gebied van maritieme en industriële elektrotechniek. Het aanbod omvat de volledige levenscyclus van complexe installaties. Van deskundig advies, via engineering en projectuitvoering, tot een goede nazorg in de vorm van onderhoud, reparatie en revisie.

Verhoef Elektrotechniek

Verhoef Elektrotechniek is actief in de scheepvaart, industrie, utiliteit en ICT. Zij bieden het complete traject van elektrotechnische en automatiseringstrajecten: advisering, ontwerp, uitvoering, inbedrijfstelling, service en onderhoud.

Bakker repair in feiten & cijfers

  • Opgericht in 1975
  • 100 werknemers
  • Royale werkplaats van 5.000 m2
  • Hijscapaciteit tot 100 ton
  • Marktleider in Onderhoud en Services voor elektromotoren, generatoren en transformatoren

Kennis maken?

Maak direct een afspraak Of bel 0184 41 05 55

Wij bieden wereldwijd onderhoud en service aan elektromotoren en generatoren en waken daarmee over de bedrijfszekerheid van de machines die de wereld in beweging brengen.

Neem contact op