• Vervangen Asgenerator
  • Asgenerator
  • Service voor elektromotoren en generatoren
1/3
Vervangen Asgenerator
Asgenerator
Service voor elektromotoren en generatoren

Bakker Repair + Services vervangt asgenerator binnen 3 dagen

19 mei 2015

De Service Engineers van Bakker Repair + Services ontdekten tijdens het verwisselen van lagers aan boord van de MV. “ ENERGIZER ” dat de as generator aanvullende reparatie in onze werkplaats vereiste. De uitdaging was dat er binnen 3 dagen een werkende generator moest worden teruggeplaatst om binnen het strakke vaarschema te blijven.

Tijdens een uitgebreide inspectie aan de generator in onze revisiewerkplaats kwamen er nog meer vereiste reparaties aan het licht.

In nauw overleg met JR Shipping heeft Bakker Repair + Services besloten om een vervangende generator te leveren om dit project binnen de uitdagende doorlooptijd te realiseren.

In zeer korte tijd heeft Bakker Repair + Services via haar leveranciersnetwerk een vervangende generator getraceerd. Vervolgens zijn in onze werkplaats verschillende kleine aanpassingen uitgevoerd om de nieuwe generator te laten aansluiten op de gebruikssituatie aan boord van de MV. “ ENERGIZER ”. Daarna is de vervangende generator afgenomen en gecertificeerd  op het proefveld van Bakker Repair + Services in samenwerking met een klasse bureau.

Eén dag voor het geplande vertrek van het containerschip zijn onze Service Engineers gestart met het uitlijnen, elektrisch aansluiten en in bedrijf stellen van de vervangende generator. De werkzaamheden zijn precies op tijd afgerond waardoor de MV. “ Energizer ” exact volgens schema kon afvaren.

nieuws afbeelding Bekrachtingsproblemen generator binnen een dag verholpen in Mauritius door Bakker Repair + Services
12 mei 2015

Bakker Repair + Services heeft bekrachtingsproblemen aan een generator binnen één dag aan...

nieuws afbeelding Bakker Repair + Services voert onderhoudsprogramma aan Patriot Missile Launcher Aggregaten succesvol uit
16 april 2015

Bakker Repair + Services heeft van het NATO Support Agency een certificaat ontvangen voor de succesvolle...

nieuws afbeelding Commutatieproblemen DC voortstuwingsmotor verholpen door Bakkere Repair + Services in Argentinie
31 maart 2015

Bakker Repair + Services heeft in Buenos Aires de voortstuwingsmotor van een zandhopper gerepareerd die...

nieuws afbeelding Bakker Repair + Services herwikkeld HV boegschroefmotor van een cruiseschip tijdens een tocht door de Cara´ben
18 maart 2015

De ervaren wikkelaars van Bakker Repair + Services hebben succesvol een HV boegschroefmotor van een cruiseschip...