Servicemonteurs gezocht

Onze helden in het veld

Dagelijks zetten onze service monteurs in de buitendienst zich in om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Dat brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Onderhoud, storingen en andere technische problemen aan (elektro)machines dienen zo snel mogelijk uitgevoerd te worden, zodat de machine weer optimaal inzetbaar is.

 

Uitdagende en afwisselende functie

Onze service monteurs werken in de maritieme, industriële en offshore markt in Nederland en daarbuiten. Wij verzorgen het onderhoud, reparaties en storingen aan de elektromotoren, generatoren en transformatoren van onze klanten.

De werkzaamheden zijn gevarieerd, afwisselend en uitdagend. Naast de benodigde opleiding op elektrotechnisch/werktuigbouwkundig niveau zijn onze service monteurs flexibel en niet snel uit het veld te slaan. Kortom, zij zijn onze helden in het veld!

Interesse?

Word jij onze nieuwe held in het veld? De eerste tien sollicitanten die bij ons op gesprek komen, ontvangen een handige BBQ/koeltas!

Bekijk vacature

Wij bieden wereldwijd onderhoud en service aan elektromotoren en generatoren en waken daarmee over de bedrijfszekerheid van de machines die de wereld in beweging brengen.

Neem contact op